Hej där!

Vi som driver Bättre Relationer heter Anna & Mikael Ekeneld.

Vi vill:

  • Stärka din kärleksrelation
  • Jobba förebyggande (friskvård istället för sjukvård!)
  • Tillgängliggöra den senaste forskningen


Om Mikael. En skulle kunna kalla mig en entreprenör med vilja att göra livet bättre för andra människor. Innan relationsfokuset så arbetade jag med organisationer som hjälpte invandrare att komma in i samhället, som t ex Kompis Sverige. Och innan dess förverkligade jag drömmen om att bygga ett IT-bolag. Det blev till slut Hemsida24. Jag är diplomerad coach (ICF) och är även utbildad inom Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Om Anna. Jag har ett starkt intresse för relationer och hur forskning kan tillgängliggöras på ett enkelt vis för att verkligen bidra till människors vardag. Innan jag engagerade mig i Bättre relationer jobbade jag med affärsutveckling och försäljning, bl a med digitalisering och inom utbildningsbranschen. Jag har en masterutbildning i Management från Handelshögskolan i Stockholm och är även diplomerad mindfulnessinstruktör vid Mindfulnesscenter (MFC).


Vi hoppas att kunna bidra till att stärka din nuvarande eller framtida relation!

Med värme,
Anna & Mikael Ekeneld

Intervju med oss. Här kan du höra när vi blir intervjuade i podden Så kan det gå. Vi berättar bland annat om hur kärlekens fem språk har påverkat oss och vår relation. Lyssna på Apple Podcasts, PodbeanSpotifyAcast.