5 idéer på romantiska presenter

Årsdag, bröllopsdag, födelsedag, julafton, alla hjärtans dag… Det finns många tillfällen då vi kanske vill ge något fint till vår partner. Det kan vara något symboliskt och hemgjort, en genomtänkt upplevelse eller en köpt present. Här har vi samlat 5 tips på romantiska gåvor.

1. Stötta drömmar
Vad drömmer din partner om? Köp en present som bidrar i den riktningen. Drömmer hen om att lära sig tango kan du köpa ett par bra dansskor. Vill hen starta eget företag kan du ge ett coachingtillfälle med en expert inom det området.

2. Involvera flera
Ordna en aktivitet tillsammans med personer som din partner tycker om. Ta med en tom anteckningsbok och be alla som är med att skriva ner något som de uppskattar med din partner. Hen får både boken och ett härligt minne.

3. Skattkarta med upplevelser
Skriv ut eller rita en enkel karta på området där ni bor. Markera fina platser och skriv vad du och din partner kan göra där. T ex “kajaktur i solnedgången” eller “frukost-picknick med jordgubbar”. Gör små checkboxar som kan checkas av när ni gjort aktiviteten.

4. Personligt tryck
Välj en favoritbild på er, dig själv eller något annat som betyder något speciellt. Tryck upp på kaffemugg, t-shirt, kuddfodral eller nyckelring.

5. Lär er något ihop
Gå en kurs ihop eller ta en privatlektion inom ett område som ni båda är nyfikna på. Kolla gärna in vår relationskurs för par som görs online i er egen takt hemma. Vår nöjdhetsgaranti ger pengarna tillbaka om du inte blir helt nöjd eller inte skulle få med din partner.