Kärlekens 5 språk & intervju med oss

Kärlekens 5 språk & intervju med oss

Kärlekens 5 språk & intervju med oss 150 150 Bättre Relationer

Podd-intervju med oss — Vad får din partner att känna sig älskad? Det och mycket mer pratar vi om i senaste avsnittet av relationspodden Så kan det gå där vi båda blir intervjuade av Elin Ribjer. Vi berättar bland annat om hur kärlekens fem språk har påverkat oss och vår relation.

Kärlekens 5 språk  — Vilket kärleksspråk brukar du använda och vilket talar din partner? Har ni olika primära språk kan det lätt leda till att ni inte känner att ni får den kärlek och uppskattning som ni behöver. Första steget är att bli medveten om vilket kärleksspråk som är viktigast för dig! Kanske vill du också tipsa din partner om att göra kärleksspråk-testet? Det är gratis och tar ca 8 min. Intresserad av att lära dig ännu mer? Då rekommenderar vi boken Upptäck kärlekens olika språk av Gary Chapman. 

Tips i vardagen: 2 frågor en gång i veckan — Vill du förstå din partner bättre och jobba aktivt med kärleksspråken i er relation? Boka då in en tid en gång i veckan då ni ställer de här frågorna till varandra:

  • Hur full är din kärlekstank just nu på en skala 1-10?
  • Vad kan jag göra för att du ska känna dig ännu mer älskad (fylla tanken)?

Ni kan förstås använda andra ord och formulera frågorna på det sätt som känns naturligt för er. Det viktiga är att ta sig tid att regelbundet prata om de här sakerna.

Med värme,
Anna & Mikael