Öppna frågor & 2 andra tips

Öppna frågor & 2 andra tips

Öppna frågor & 2 andra tips 150 150 Bättre Relationer

Här kommer fyra korta punkter inför helgen med saker vi uppskattar eller tänker på.

Bok vi läser — Radical Acceptance av Tara Brach. För många av oss ligger känslan av att “inte känna sig tillräcklig” nära till hands. Tara vill med buddhistisk kunskap hjälpa oss att läka rädsla och skam och hjälpa oss att bygga äkta och kärleksfulla relationer.

Poddavsnitt vi gillar — Relationsforskaren John Gottman blir intervjuad om alltifrån vad som förutspår en framgångsrik relation, varför han blev en feminist och pappans viktiga roll i barnuppfostran. Lyssna på Apple Podcasts eller Acast.

Frågor vi ställer till varandra — Har du provat vår gratishemsida med öppna frågor att ställa varandra? Vi älskar att ta fram sidan på mobilen och få inspiration till öppna frågor att ställa varandra, t ex när vi är på promenad eller dejt!

Citat vi begrundar — “Man är ganska mycket mindre ängslig om man tillåter sig att vara ängslig, och detsamma kan sägas om skuld.” – Alan Watts (fritt översatt)