Prova relationsboosten, artikel & forskningstips

Prova relationsboosten, artikel & forskningstips

Prova relationsboosten, artikel & forskningstips 150 150 Bättre Relationer

Konkret tips: Relationsboost — Ge varandra minst 10 minuter var där ni inte avbryter varandra. Svara på “Vad är min magkänsla kring livet just nu? Relationen? Och avsluta med att säga något du uppskattar med din partner.

Veckans utmaning: Prova på en “Relationsboost” vid minst ett tillfälle. Kanske redan nu till helgen? Om du gillar det — gör det en gång i veckan! Jag och min sambo älskar det!

Artikel: Mark Manson fick svar från 1500 personer som varit i en relation på över 10 år och lät de ge sina bästa tips. Här är resultatet i 13 punkter där den första är “Var tillsammans för rätt anledningar”. (Rätt lång artikel!)

Läs artikeln med insikter från 1500 par

Forskning: Att vara nära vänner med varandra som par är kopplat till större relationstillfredsställelse, både emotionellt och sexuellt, enligt en studie från Purdue University. På längre sikt så är det viktigaste att vara goda vänner, enligt Laura VanderDrift, en av forskarna


Originally published at www.battrerelationer.se.